duminică, 19 iulie 2009

i`m a romanian people and i`m proud :)

buna fetelor :) sarutmana doamnelor...la baieti nu stiu ce adresare sa abordez , dar am sa folosesc formula din anturaj : ce faceti zdrentelor? :)
hmmm... citeam acum ceva timp pe siteul unui cotidian de la noi , un reportaj despre cum ard romanii pe ebay :) asa -zisii hackeri , va dati seama ce simte un hacker adevarat cand aude : hackerii romani de pe ebay? pai pe ebay cred ca ardeau si aia cu 4 clase care credeau ca alt+f4 te face operator pe mirc. ma rog .... lasand asta la o parte si descrierea alora ce fac romanii ce dreg... erau inevitabilele comentarii ale articolului.
erau unii care o ardeau : bravo lor... jmekeri, nu exemplificau ei f bine de ce e ei jmekeri cum ar zice chioru
erau altii care gaseau in asta tot o ocazie sa dea in guvern , in presedinte , in ma-sa presedintelui , cu toate ca am impresia ca multi se gandeau la fi-sa , cea mica evident(p.s cum ar fi sa dilesti o europarlamentara? :) )
apoi veneau baietii veseli , JMEKERII : noi suntemmmmmmmmm ....... uraaaaaaaaa... voi munciti fraierilor si noi o ardem numai la bamboo ... bem , suntem jmekeri , futem , spargem ....
as mai putea adauga eu o completare pentru ei : NE DUCEM LA PUSCARIE ca suntem prosti ...
bine, acum cat de retardat sa fii sa scrii astfel de commenturi ? daca te-ai afla intr-o astfel de ipostaza ai putea sa-ti spui frumos opinia , ce si cum, nu sa dai vreo explicatie sau vreo motivatie , doar sa ti spui punctul de vedere civilizat , in niciun caz la modul asta. si va spun eu ca erau multi . ce am facut, ce am dres...:) ce vrei frate , hackeri.
insa astia ca astia , dar ultima categorie ... aia m-au scos din sarite
cum o ardeau respectivii : vai romani nenorociti , eu stau in occident si mi-e rusine cu voi hotilor, mi-e rusine sa zic ca sunt roman , mi-e rusine sa scot capu in lume , cand zic ca sunt roman se uita lumea la mine chioras
Pai bai bulangiilor , cum puteti ma sa o ardeti asa ? Adica tie ti-e rusine ca esti roman/romanca in USA sau Europa fiindca ard romanii pe internet? ba dati-va in saracie de zdrente , adica italienii au adus MAFIA in America si nu mai e niciun italian care sa zica ...ca vai ii e rusine ca e italian. ba ce mandru e. Lucky Luciano n-a fost roman , Al Capone nu a fost roman ... si nu le mai e rusine macaronarilor de natia lor. ce sa zic voua va e rusine ca sunteti romani ca au ars romanii 2-3 mii de dolari pe net , pai italieni sunt cam inculti si ei stau cam prost cu conexia la internet ca altfel ... sa vezi ce rusine le era :D. Columbienii au adus mii de tone de cocaina in America , sa moara aia mici credeti ca o sa auziti vreun columbian ca o arde : mi-e rusine ca sunt COLUMBIAN? lista ar putea continua cu exemplele.... ca sa nu extrapolez ca risc sa duc discutia in derizoriu si sa raman la subiect, dar as mai putea spune ca nu romanii au facut bomba atomica, iar romanii macar daca era sa o detina in cel mai rau caz o vindeau la toti , luau banii si nu le trimiteau nimic , nu dadeau cu ea in japonezi :)) in unguri nu garantez ca n-ar fi dat , dar e nasol ca sunt aproape. Mi se pare mie sau Hitler nu era roman? :) hai sa fim seriosi... va e rusine voua ca sunteti romani ca au ars romanii pe internet si pe unde au apucat.ce fel de oameni sunteti?
si ca sa continui, asadar... era una vehementa rau de tot :) ca nenorocitilor , voi ne-ati facut de ras , la mine in oras toti se uita chioras la mine ca sunt romanca , mai mult.. ziceau ca nu au acceptat-o la munca de la inceput ca erau reticenti (cica lucra la o banca ).
bai nene de unde credeti ca era femeia? DIN ALASKA manca-v-as. pai fa curvo... faci atata gura cu situatia ta din USA si tu mai esti si din Alaska , lucrezi la banca. pai iti inteleg frustrarea... ce nu inteleg eu... or fi banci in Alaska? cate ? aproape 3? cum sa fii din Alaska si sa faci atata tam tam , in tinutul ala parasit de lume... au aia acolo antena prin cablu si au auzit ei de romani pe posturile de televiziune? ma indoiesc ....internet nu se pune problema , cred ca are doar guvernatorul statului si secretara lui :) sa o mai cheme pe mess la el din cand in cand pentru un blow job.
va e rusine ca sunteti romani ? ete eram sa zic eu o prostie :D ce rusine le-a fost la austrieci cand au luat petromu pe 2 lei 50 :)) ce rusine le-a fost tuturor ca au luat industria romaneasca pe 10 bani si au lansat-o pe piata imobiliara. pai fratilor... trebuie sa existe un echilibru in toate :) nu doar asa... ati vrut sa ne luati petrolul.... pai bai austriecilor , mai pierdeti si voi 2-3 lebede , ce nu se merita? pai bai italienilor...mai mirositi si voi in autobuz toti cocalarii manca-v-as.
ne-ati vandut la rusi? va uitati pe pereti cand aia carau tezauru din romania? :) pai bai americanilor... e timpul ca noua generatie sa mai recupereze nu? in numele PATRIEI au aparut haiducii cibernetici :) trebuie sa recupereze si ei ce au pierdut in cei 45 de ani .hahahahha. si romanii iau doar cash , rar se incurca cu acareturi gen CLOSCA DE AUR :) pentru acareturi le aveti pe romancele video chatiste , dar ele nu vor decat masini ... apartamente astea :) bine si ceva cash pentru viza da? :))))
ma rog..... nu am nimic cu americanii si occidentali , doar cu romanii rusinosi , arde-i-ar pe mate cu rusinea lor

P.S ca mi-a atras atentia si copacu pe mess aseara cu romanian people :) e o caterinca , e drept nu aveati de unde sa stiti.

12 comentarii:

  1. mai du-te`n haiducii cibernetici ai ma-tii ma :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Pân la urmă de ce le-a fost ruşine? Că nu ştiau să argumenteze de ce le e ruşine, că vor să le fie ruşine că-s români, că dă bine?? Hăăă.... şi cum dă bine? Sau de unde? Măi, felicitări, io cred că aia care comentau erau certaţi cu legea :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. You're english is a lot poor... how did you say? I am romanian people? I think you mean that "I am a romanian human" because people is on plural form. Or we are romanian people. Anyway.. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Do you understand? Because "people" is the plural for person or human..

    RăspundețiȘtergere
  5. hooo ma nebunilor :) e o caterinca de-a mea cu a unui prieten cu : i`m a romanian people and i`m proud . ce tari sunteti
    tu ce moloz ai zis cand ai scris ``you`re english is a lot poor`` :))

    RăspundețiȘtergere
  6. That was a exemple of what you can show.

    RăspundețiȘtergere
  7. englezule vezi ca e ``an example``. inainte sa corectezi pe cineva , invata engleza

    RăspundețiȘtergere
  8. Thx for the "n". Nice present !

    RăspundețiȘtergere
  9. felicitari baby:)bine le zici:D

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte tare caterinka :)

    RăspundețiȘtergere
  11. gelule nu le mai spune la oameni de lucky, de capone, de astia care ne da si noua fiori cand auzim de ei:)) taranii astia fustrati sunt lesinati de foame prin lume , se trezesc dim, pleaca la munca , isi toc curu la munca, vin acasa, mananca, se duc la wc si nani! si uite asa se trezesc pe la 50 de ani nu au nici o realizare...NEPETRECUTI dai in pula mea...

    RăspundețiȘtergere